Kom-igång erbjudande

Tycker du att det är svårt att träna eller är du allmänt trött i axlar och rygg, men vet inte hur du ska bli av med problemen? Då är det dags att bryta mönstret och prova något nytt!

TeamFysiq erbjuder dig, som redan är befintlig kund hos oss, individuellt anpassad träning där du samtidigt får verktyg i hur du ska träna vidare för att bli av med dina problem.

Erbjudande

Vi erbjuder dig fem timmar träning tillsammans med vår naprapat och personliga tränare Line Bialik. Dessutom får du, utan extra kostnad, möjlighet till två gånger egenträning på vårt gym i Vasastan. De förbokade träningstillfällena gäller dagtid då anläggningen är bemannad och kan användas fram till midsommar 2017.

Träningsmodellen vi använder oss av lämpar sig för alla åldrar och bygger på funktionella övningar som vi anpassar utifrån ditt behov och dina tidigare erfarenheter av träning.

Erbjudandet gäller fram till den 30 april 2017, för en totalkostnad av 3500 kr.  Träningen kommer att påbörjas i maj, eller så fort du är redo, i TeamFysiqs egna gym på Tulegatan 43 i Vasastan.

Har du frågor kring erbjudandet är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-30 20 25 eller info@teamfysiq.se.

Hoppas vi ses för en kickstart innan sommaren!

 

 

Dela 0